• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Halloween godis

Bus eller godis? Här på Barnkalaset.se väljer vi alltid godis! Därför har vi fyllt på lagret med massor av skrämmande gott godis lagom till Halloween! Sött, salt eller surt? Eller varför inte en chokladbit? Det är bara att välja och vraka bland våra många olika sorter. Här hos oss hittar du både stycksaker och godis i storpack.

Vad ska jag köpa för godis till Halloween?

Till Halloween rekommenderar vi godis med papper! På så sätt håller sig godisskålen fräsch när alla små händer rotar runt. Ett hett tips är att göra iordning små godispåsar med olika små godisbitar. Det blir garanterat uppskattat av barnen. 

Vilket godis säljs mest av till Halloween? 

I USA är godis smaksatt med pumpa väldigt populärt. Här i Sverige är det lösviktsgodis som är populärast under Halloween. Faktum är att Halloween står för ungefär 12 % av försäljningen av lösviktsgodis varje år. Här på Barnkalaset.se säljer vi inte lösviktsgodis, men vi har massor av roliga stycksaker som passar perfekt som Halloweengodis. Vi säljer även storpack med godis - perfekt om du väntar besök av många. Och skulle du få godis över är det bara att spara det till kommande fredagsmys eller barnkalas. 

När går man bus eller godis? 

Enligt den amerikanska traditionen går man alltid bus eller godis på självaste Halloween (31 oktober). Men här i Sverige är det lite olika. Många följer den amerikanska traditionen och håller sig till halloween. Men de finns också de som väljer att gå bus eller godis helgen för eller helgen efter Halloween. Vi rekommenderar dock att du försöker styra undan Alla Helgons Dag. Ett tips är att prata med eventuella grannar, som också har barn, och komma överens om vilken dag som ska gälla. 

 

219 produkter

Du har sett 36 av 219 produkter