• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Halloween bak

Baka skrämmande goda sötsaker till Halloweenpartyt! Hos oss på Barnkalaset.se hittar du det mesta du kan tänkas behöva till halloweenbakningen. Välkommen att välja ut dina favoriter bland muffinsformar, strössel, bakredskap, sockerdekorationer, kakformar, cake toppers och mycket mer!

Vad kan jag baka till Halloweenkalaset?

När du ska baka till Halloweenkalaset är det egentligen bara din egen fantasi som sätter gränser. Vad sägs om spöktårta täckt med sockerpasta? Kusliga halloweenmuffins med läskiga dödskallar? Eller varför inte göra ditt eget halloweengodis? Här hos oss på Barnkalaset.se hittar du massor av roliga baktillbehör som passar perfekt när du ska bara till halloween. 

Hur gör jag läskiga cupcakes till halloween?

Det finns många kreativa sätt att göra läskiga cupcakes till halloween. Du kan t.ex baka chokladmuffins i svarta (eller vita) muffinsformar, dekorera med sockerdekorationer som ser ut som ögon och toppa det hela med att spritsa tunna remsor av vit frosting eller smörkräm för att få dina cupcakes att se ut som en mumie. Du kan också baka cupcakes i orange eller lila muffinsformar för att sedan dekorera med frosting och små häxhattar gjorda av sockerpasta. Eller varför inte låta en häxa fastna med huvudet ner i dina cupcakes? Häxans ben och fötter (som är det enda som syns) kan du tillverka i sockerpasta!

Hur ska jag dekorera tårtan till halloweenkalaset?  

Hur läskig vill du att din tårta ska vara? Du kan t.ex baka en läskig enhörningstårta, en tårta med häxhattar eller varför inte en spöktårta? Vill du göra det så enkelt som möjligt? Köp en storpack med glass och dekorera med maränger, chokladsås, halloweengodis och läskiga cake toppers! 

 

62 produkter

Du har sett 36 av 62 produkter