• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Halloween dekorationer

Låt dig inspireras av USA och dekorera huset i svart och orange, häng upp fladdermöss, skelett och spindelnät. Och varför inte fixa till en läskig gravplats i trädgården? Här på Barnkalaset.se har vi ett stort urval av häftiga dekorationer till Halloween!

Kan man använda ballonger som halloweendekoration?

Självklart kan du använda ballonger som halloweendekoration! Hos oss på Barnkalaset.se kan du välja och vraka bland läskiga ballongbuketter, ballongbågar och folieballonger med halloweenmotiv. Vi har även enfärgade ballonger, ballongpumpar, helium, ballongvikter och andra praktiska ballongtillbehör.

Finns det halloweendekorationer som kan användas utomhus? 

Absolut! Här på Barnkalaset.se har vi bland annat en gigantisk spindel som passar perfekt som trädgårdsdekoration under Halloween.

Hur dekorerar man till Halloweenkalaset? 

När det kommer till Halloweendekorationer är det egentligen bara din egen fantasi som sätter gränser! Vad sägs om att dekorera huset i svart och orange? Hänga upp fladdermöss, skelett och spindelnät? Eller varför inte fixa till en gravplats i trädgården? Och du! Glöm inte att duka kalasbordet med läskiga tallrikar, muggar och servetter. 

Här på Barnkalaset.se är Halloween barnens högtid. Därför har vi laddat upp med massor av roliga och lagom läskiga dekorationer! Med andra ord: helt perfekt för dig som ska fira Halloween tillsammans med barn. 

165 produkter

Neonskylt BOO

Neonskylt BOO

199,00 kr
Dörrstickers Vampyr

Dörrstickers Vampyr

119,00 kr
Verktyg för Pumpa

Verktyg för Pumpa

99,00 kr

Du har sett 36 av 165 produkter