• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Halloween kläder

Med inspiration från USA har svenska barn tagit över seden att retas/busa med vuxna under halloweenfirandet, gärna utklädda till skräckmonster, häxor och vampyrer. Är du på jakt efter halloweenkläder till ditt barn? Då har du kommit rätt! Här på Barnkalaset.se hittar du ett stort urval av häftiga halloweenkostymer till barn.

Vad kan barnen klä ut sig till på Halloween? 

När det kommer till halloweenkostymer så rekommenderar vi att du frågar barnen vad de vill klä ut sig till. Behöver ni lite hjälp på traven? Ta en titt bland våra häftiga halloweenkläder och se om ni hittar något som passar! Kanske vill ditt barn klä ut sig till häxa, monster eller en söt liten djävul? En superhjälte? Eller en figur från favoritfilmen? 

Finns det matchande halloweenkostymer till barn och vuxna? 

Det kryllar av matchande halloweenkostymer till barn och vuxna på marknaden. Här på Barnkalaset.se ser vi Halloween som barnens högtid och har därför valt att satsa på häftiga halloweenkläder till barn. 

Måste en halloweenkostym vara läskig? 

En halloweenkostym måste absolut inte vara läskig. Här hos oss på Barnkalaset.se hittar du allt från klassiska halloweendräkter som häxor och monster till superhjältar och dinosaurier.  Vårt bästa tips är att du låter ditt barn vara med och välja halloweenkläder. 

123 produkter

Du har sett 36 av 123 produkter