• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Halloween smink

Maxa halloweenkostymen med en häftig halloweensminkning! Hos oss på Barnkalaset.se hittar du det mesta du kan tänkas behöva för att få till en häftig ansiktsmålning till Halloween. 

Tips! Glöm inte att ta en titt på våra coola halloweenkläder till barn. 

 

Hur sminkar man sig till Halloween?

Hur man sminkar sig till Halloween beror lite på vad man har tänkt att klä ut sig till. Många väljer att sminka sig till vampyr, häxa eller zombie. Men det finns också barn som föredrar att sminka sig till sin favorit superhjälte. Här på Barnkalaset.se hittar du färgkit som passar till både läskiga och mindre läskiga ansiktsmålningar. 

Hur gör man en enkel ansiktsmålning till Halloween?

Att göra häftiga ansiktsmålningar till Halloween är kul! Och det är faktiskt inte så svårt som du kanske tror att få till en riktigt häftig ansiktsmålning. Du kan t.ex måla ansiktet vitt och sedan måla svart runt ögon, näsa och mun. Vill du göra det hela lite läskigare kan du testa att komplettera den svarta munnen med små svarta stygn. En annan enkel idé är att dekorera ansiktet med svarta spindelnät. Välj själv om du vill ha vit bas eller inte. 

Vad behöver jag när jag ska göra en ansiktsmålning till Halloween?

För att göra en ansiktsmålning till Halloween behöver du ett färgkit med olika färger, svampar och penslar. Här hos oss på Barnkalaset.se hittar du bland annat ett komplett färgkit med flera olika färger, penslar och svampar.