• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Glassbägare & snacks- och popcornbägare till kalas och fest

På Barnkalaset har vi ett stort urval av bägare som passar perfekt för alla typer av kalas och festligheter. Här hittar du vackra glassbägare av papp i färgglada nyanser samt bägare med teman som Pippi Långstrump, Bolibompa och Emil i Lönneberga. Ett roligt tips är att sätta på klistermärken på bägarna för att matcha kalasets tema och göra del mer personliga.

Det är även rolig aktivitet inför kalaset att barnen kan få dekorera bägarna med sina favoritkaraktärer. För de yngre barnen kan det också vara lättare att äta ur en bägare än från en tallrik. Våra bägare är perfekta att servera en fräsch fruktsallad i eller andra hälsosamma alternativ.

Vi erbjuder inte bara traditionella enfärgade glassbägare, utan även snacks- och popcornbägare av både papp och återanvändbar plast. Popcornbägarna finns i flera färger och mönster, inklusive i teman som Musse & Helium. Vi har riktigt coola och roliga snackboxar med i teman som racerbil, gaming och dinosaurier.

Oavsett om du söker engångsbägare eller mer hållbara alternativ av plast, så hoppas vi att du hittar något som passar just ditt kalas i denna kategori. Behöver du skedar till bägarna? Vi har både trä- och återanvändbara plastskedar som tål maskindisk, och dem hittar du i vår kategori för bestick.

Tycker du om idén att personifiera bägarna med klistermärken och stickers? Då ska du kika in vår kategori för klistermärken och stickers, som du hittar här.