• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Sugrör till barnkalas

Sugrör är ett snabbt och enkelt sätt att göra även den enklaste dryck lite extra festlig! Därför har vi på Barnkalaset.se laddat upp med både raka och böjbara sugrör som passar till kalas, babyshower och andra festligheter. Är du på jakt efter roliga sugrör till barnkalaset? Då rekommenderar vi att du tar en titt bland våra sugrör med motiv från populära barnfilmer och barnprogram!

Finns det böjbara sugrör?

Ja, det finns det! Våra Eco-Flex sugrör är böjbara upptill. De är tillverkade med en patenterad Eco-Flex®-teknik som gör dem lika böjbara som ett sugrör i plast.

Kan man återvinna sugrör?

Det beror på vad sugröret består av. Består sugröret enbart av papp? Då går det oftast bra att återvinna, under förutsättning att du kastar det på rätt ställe. Har sugröret en film av plast? Då blir det svårare att återvinna.

Papperssugrör vs plastsugrör

Sugrör av plast förbjöds 1 januari 2022 och de flesta sugrör som säljs idag är gjorda av papp. Men det finns även sugrör som är gjorda i andra material, som t.ex metall. Hos oss på Barnkalaset hittar du ett stort urval av papperssugrör. Har du inte hittat ett sugrör av papper som du gillar? Ge våra Eco-Flex sugrör en chans. Eco-Flex är papperssugrör av god kvalitet tillverkade av hållbart anskaffat material. Och vet du vad? De går faktiskt att böja!

57 produkter

Du har sett 36 av 57 produkter