• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp
"}

Dukar till barnkalas och fest

Pappersdukar och plastdukar till barnkalas, kalas eller fest. Välj födelsedagsbarnets favoritfigur eller favoritfärg som motiv på duken.

Barnkalaset.se har ett stort urval av dukar med olika motiv till barnkalaset.

Kan man köpa pappersdukar på rulle?

Här på Barnkalaset.se säljer vi dessvärre inte pappersdukar på rulle. Av erfarenhet vet vi att barn älskar temakalas. Just därför har vi valt att ta in ett urval av snygga dukar som matchar våra roliga barnkalasteman. De flesta av våra dukar är 120 x 180 cm och passar till ett normalstort köksbord. En del av våra dukar är tillverkade av plast, andra av papper. Pappersdukarna har ofta har en tunn plastfilm på undersidan för att klara spill. Men vi jobbar aktivt med att få våra leverantörer att ta fram mer dukar av papper.

Hur mycket större bör duken vara än bordet?

Hur stor duk du ska ha beror helt och hållet på hur mycket du vill att den ska hänga ner på varje sida. De flesta brukar dock tycka att det är bekvämt när duken stoppar strax ovanför knät när man sitter ner, så om du vill ha den där så ska du räkna med 20-30 cm extra på varje sida. Det innebär att du bör lägga till cirka 40-60 cm på bordets bredd.

Kan man återvinna engångsdukar?

Våra engångsdukar (både plast och papper) ska sorteras som brännbart och återvinns därmed dessvärre inte.

Powered by Jetshop

För att ge dig en bättre service använder sig denna webbplats av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner ni vår integritetspolicy.

Läs mer här