• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Dukar till barnkalas och fest

Gör dukningen lite extra festlig med en snygg engångsduk! Hos oss på Barnkalaset.se hittar du pappersdukar och plastdukar till barnkalas, kalas och fest. Här kan du välja och vraka mellan enfärgade engångsdukar och dukar med motiv av barnens favoritfigurer. Vilken duk passar bäst till ditt kalas? 

Kan man köpa pappersdukar på rulle?

Här på Barnkalaset.se säljer vi dessvärre inte pappersdukar på rulle. Av erfarenhet vet vi att barn älskar temakalas. Just därför har vi valt att ta in ett urval av snygga dukar som matchar våra roliga barnkalasteman. De flesta av våra dukar är 120 x 180 cm och passar till ett normalstort köksbord. En del av våra dukar är tillverkade av plast, andra av papper. Pappersdukarna har ofta har en tunn plastfilm på undersidan för att klara spill. Men vi jobbar aktivt med att få våra leverantörer att ta fram mer dukar av papper.

Hur mycket större bör duken vara än bordet?

Hur stor duk du ska ha beror helt och hållet på hur mycket du vill att den ska hänga ner på varje sida. De flesta brukar dock tycka att det är bekvämt när duken stoppar strax ovanför knät när man sitter ner, så om du vill ha den där så ska du räkna med 20-30 cm extra på varje sida. Det innebär att du bör lägga till cirka 40-60 cm på bordets bredd.

Kan man återvinna engångsdukar?

Våra engångsdukar (både plast och papper) ska sorteras som brännbart och återvinns därmed dessvärre inte.

136 produkter

Du har sett 36 av 136 produkter