• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Servetter till barnkalas

Toppa dukningen till kalaset med snygga servetter! Hos oss på Barnkalaset hittar du ett stort urval av servetter till barnkalas, dop, babyshower och andra festligheter. Det enda du behöver göra är att välja ut din (eller födelsedagsbarnets) favorit bland alla våra snygga motiv!

Vilket tryck ska man välja på servetten?

Vårt bästa tips är att välja ett tryck som matchar kalasets tema. Hos oss på Barnkalaset hittar du servetter med en mängd olika tryck. Vi har bland annat servetter med motiv av kända figurer som Babblarna, Greta Gris, Harry Potter och Super Mario.Men i slutändan är det helt och hållet upp till dig vilket tryck du ska välja på dina servetter.

Var placerar man servetten på kalas?

Servetten kan placeras var du vill, t.ex till vänster om tallrik och bestick, eller på tallriken.Ska du duka för flera rätter, med flera tallrikar? Då kan du placera servetten mellan de olika tallrikarna. Dukar du till barnkalas? Då är det även fritt fram att placera servetten i mugg eller glas.

Hur sorteras servetter?

En del återvinningscentraler vill att servetter skall sorteras som restavfall medan andra säger att det går bra att slänga en liten mängd servetter i matavfallet. Det finns också återvinningscentraler som gör skillnad på färgade och ofärgade servetter. För att vara på den säkra sidan rekommenderar vi att du kollar med din återvinningscentral vad som gäller i just din kommun.

267 produkter

Du har sett 36 av 267 produkter