• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Papperstallrikar till barnkalas

På jakt efter roliga tallrikar till barnkalaset? Då har du kommit rätt! Här hos oss på Barnkalaset.se hittar du ett stort utbud av papperstallrikar i olika teman. Vad sägs om häftiga papptallrikar med dinosauriemotiv? Engångstallrikar med enhörningar? Eller varför inte tallrikar med populära figurer från kända varumärken som Greta Gris, Babblarna och Disney?

Hur många papptallrikar ska man ha till kalas?

Hur många papptallrikar du ska ha beror dels på hur många gäster som kommer, men också på hur många rätter du har tänkt att servera. Ska du servera varm mat + efterrätt? Räkna med minst 1 vanlig tallrik och 1 assiette/desserttallrik / person. Buffé? Då kan det vara bra att ha en tallrik till varm mat, en tallrik till kall mat och en till dessert, till varje gäst.

Vilken storlek på papptallrikar ska man köpa?

Hur stora papptallrikar du ska köpa beror på vad du har tänkt servera. Är det buffé som står på menyn? Då kan det vara en fördel att köpa tallrikar som är lite större. Ska du bara servera tårta? Då räcker det kanske med assietter. Är det barnkalas som står på agendan? Då rekommenderar vi att du tar en titt bland våra tallrikar med motiv av kända figurer som Super Mario, Minecraft, Frost och Greta Gris. De är ungefär 20 cm i diameter och passar alldeles utmärkt till barnkalas.

Finns det olika tjocka papperstallrikar?

Olika tjocklek på papperstallrikar är ingenting vi har stött på. Rent generellt är det dock fler och fler som övergår till trämaterial om tallriken behöver mer stöd. Man gör då tallrikar av palmblad eller tallrikar med träfibrer. Detta är dock ingenting vi har i vårt sortiment på Barnkalaset.se.

325 produkter

Du har sett 36 av 325 produkter