Babyshower Tårta

En babyshower tårta fixar festen
En babyshower är alltid uppskattat av den blivande mamman, och för att lyckas med en babyshower krävs det roliga aktiviteter, dekorationer och givetvis en passande tårta som fixar stämningen på kalaset. En tårta till en babyshower behöver så klart följa temat och hos oss hittar du allt du kan dekorerar med, från l...

En babyshower tårta fixar festen
En babyshower är alltid uppskattat av den blivande mamman, och för att lyckas med en babyshower krävs det roliga aktiviteter, dekorationer och givetvis en passande tårta som fixar stämningen på kalaset. En tårta till en babyshower behöver så klart följa temat och hos oss hittar du allt du kan dekorerar med, från ljus och texter, till figurer och bilder som täcker hela tårtan. Det är bara några exempel på vad du kan hitta i vårt utbud.

Dekorera tårta till babyshower

Ett bakverk hör de flesta kalas till, oavsett om det rör sig om en tårta, cupcakes eller en kaka. Många väljer att satsa på en tårta att bjuda gästerna på, och här kan du låta fantasin flöda vad gäller såväl tårtans form som dess färg och dekorationer. Med våra produkter kan du skapa en skojig blöjtårta, en tårta i form av ett gulligt djur eller en helt rosafärgad tårta.
En babyshower är definitivt en möjlighet för dig att experimentera med tårtan och göra något utöver det vanliga. Om du inte är så pysslig och kreativ själv kan du ta hjälp av våra tårtdekorationer som tårtbilder eller små plastfigurer som du kan pryda tårtan med. Det är ett tidseffektivt sätt att göra en riktigt snygg tårta som garanterat uppskattas av gästerna. Hos oss hittar du alla dekorationer du behöver i olika utföranden och färger.

Allmänt eller specifikt tema

Innan du bestämmer dig för hur tårtan eller bakverken ska se ut kan det vara en bra idé att bestämma om temat ska vara allmänt för barn eller specifikt för det kommande barnet. Det underlättar när du ska välja hur tårtan ska utformas och vad den ska dekoreras med. Ett klassiskt alternativ är att utgå från om barnet väntas bli en tjej eller kille och välja dekorationer utifrån det, såväl färgmässigt som figurmässigt.
Bland våra produkter finns det dekorationer avsedda för pojkar och flickor. Det finns dessutom dekorationstexter för båda könen. Alla vet inte på förhand vilket kön barnet har, och du kan givetvis hitta könsneutrala tårtdekorationer hos oss. Andra roliga teman och saker som du kan ha roligt med i samband med en babyshower är blöjor, nappar och nappflaskor, nallar och andra djur, leksaker och storkar med bebisar.

Dekorationer och tillbehör i olika utföranden

I vårt sortiment hittar du olika tårt- och bakverksdekorationer i bra kvalitet och som sätter pricken över i:et på vilket bakverk som helst. Det är populärt att dekorera tårtan med små plastfigurer, till exempel i form av bebisar, pojkar eller flickor, eller en stork med en bebis. Dessa kan till exempel placeras i mitten av tårtan och kompletteras med någon text och/eller strössel.
En annan tårtdekoration är texter i papp som du enkelt sticker ner i tårtan när den är klar. Det kan våra dekorationer med texter i stil med "It's a boy/girl" eller kort och gott "Babyshower". Du kan också dekorera tårtan med ljus som tillsammans formar ett ord, eller varför inte små "party picks" till kalasets cupcakes? Om du är ute efter något större kan du satsa på en bild att dekorera tårtan med.

Baka inte bara en tårta - gör en blöjtårta

I vårt sortiment hittar du även blöjtårtor som du kan ge bort på babyshowern. Det är inte en vanlig tårta utan det blir ett paket utformat som en tårta när du har rullat ihop dina blöjor. I vårt paket för blöjtårta finns allt du behöver för att göra den. Sen kan du givetvis hitta annat som du vill pynta med från vårt utbud. Det blir ett roligt minne och är en härlig dekoration på babyfesten.
Om du har tänkt dig att baka en tårta har vi ett stort sortiment av tillbehör som hjälper dig att baka den perfekta tårtan. Vi har alla slags formar om du vill göra tårtan mer personlig. I vårt utbud hittar du roliga och relativt enkla modeller såsom ballongform, nalleform, andra djurformer eller en gravidmage.

Pynta tårtan med en personlig tårtbild

En tårta är en del av dekorationen så se till att den följer temat. Det här gäller vare sig du gör en tårta, kakor eller cupcakes. Dekorera gärna bakverket med till exempel glasyr, kristyr, grädde, choklad och strössel för en extra touch. Med hjälp av en tårtbild fixar du också en snygg tårta på ett enkelt sätt, utan att själv behöva vara så kreativ.
Du kan dessutom göra tårtbilden personlig med våra oblater. Välj en bild som du vill dekorera tårtan med och om du vill att den ska vara rund eller fyrkantig, sedan har den en personlig tårtbild inför babyshowern. Vi kan garantera att tårtan kommer att se mycket professionell ut med våra tårtbilder!

Tips för lyckad tårta till babyshower

För att lyckas med en tårta till en babyshower, både vad gäller dekorationer och hur du gör tårtan, är det lättare om du bockar av i ordning vad du behöver för att inte stå där på dagen och inte kunna göra klart tårtan. Beräkna från det antal som du bjudit in, bestäm temat på kalaset och tårtan, och välj sedan bland våra dekorationer utifrån det.
Gör det inte för svårt för dig - låt istället dekorationen göra jobbet åt dig. Det räcker med en enkel standardtårta som du sedan dekorerar på ett snyggt sätt. Våra dekorationerna är olika stora, så välj någon som du vet får plats på just din tårta som du har tänkt bjuda på. Om du inte vet könet på bebisen är det säkrast att välja någon av våra könsneutrala dekorationer.

Glöm inte tillbehören

Tårta och bakverk i all ära, men en babyshower består av mer än så. När du ändå är igång och surfar på vår hemsida kan du hitta ett brett utbud av andra saker som hör babyshowers till. Här finns till exempel ballonger, väggdekorationer, tallrikar och muggar i papp samt inbjudningskort. Alla är vackert och lekfullt utformat, där du kan välja mellan olika färger, mönster och andra utföranden.

En fin och god tårta för en lyckad babyshower

En babyshower kan kräva en hel del planering. Lekar ska ordnas, gäster ska bjudas in och tårtor eller tilltugg ska fixas. Med hjälp av vårt breda sortiment av produkter till babyshower underlättar du planeringen och arbetet och får på köpet en riktigt härlig babyshower. Tårtan står ofta i centrum på kalas och festligheter, lägg lite extra kärlek på den genom att välja en av våra söta dekorationer!

Läs mer
Visar 16 produkter