• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp
Alfons Åberg

Alfons Åberg kalas

Välkomna barnen till ett roligt kalas med Alfons Åberg! Här hittar du ett urval av färgglada kalasartiklar som passar perfekt till kalaset med Alfons Åberg-tema. Välj och vraka mellan papptallrikar, ballonger, muggar och girlanger med motiv från Alfons Åberg. Komplettera gärna med kalasartiklar i matchande färger.

Hur skapar man ett lyckat Alfons Åberg Kalas?

Börja med att sätta ett datum och skicka ut inbjudningskorten i god tid innan kalaset. Välj ut dina favoriter bland våra dekorationer och dukningstillbehör med Alfons Åberg och bestäm vad du vill servera på kalaset. Köp hem allt du behöver i god tid till kalaset.

På kalasdagen dekorerar du kalasrummet med ballonger och andra festliga dekorationer och dukar bordet med engångsartiklar med motiv av Alfons Åberg. Komplettera gärna med serpentiner och konfetti för att skapa en extra festlig stämning. Och du? Glöm inte kalashattar och kalastutor!

Vem är Alfons Åberg?

Den påhittade karaktären Alfons Åberg är huvudpersonen i en serie barnböcker illustrerade och skrivna av Gunilla Bergström. Böckerna är idag översatta till 40 olika språk och dialekter och du kan också träffa på Alfons Åberg i form av animerad film och TV-serie.

77 produkter

Du har sett 36 av 77 produkter