• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Bamse barnkalas

<>Här hittar du allt du kan tänkas behöva till Bamsekalaset - och lite till! Vi har tallrikar, mugggar, servetter och andra roliga kalastillbehör med Bamse-motiv. Förutom saker till Bamse barnkalas så har vi även passande födelsedagspresenter med Bamse.

Hur kan man duka och dekorera till kalaset med Bamse-tema?

Vet du inte riktigt hur du ska duka och dekorera till Bamsekalaset? Ta en titt på våra färdiga kalaspaket med Bamse! De innehåller det mesta du behöver för att duka och dekorera till kalaset med Bamse-tema. I vårt standardpaket får du tallrikar, muggar, servetter med motiv av Bamse, blå och röda ballonger + en grön duk. Väljer du istället vårt deluxepaket får du dessutom en flaggirlang med Bamse, en grön flaggirlang samt sugrör och serpentiner! Komplettera gärna med fler ballonger, kalaspåsar, andra festliga dekorationer och roliga bakartiklar.

Vem är Bamse?

Bamse är en tecknad barnserie som skapades av Rune Andréasson 1966. 1973 fick Bamse sin egen serietidning. Idag finns Bamse även som film och bildbok. Men vem är egentligen Bamse? Jo, Bamse är en gullig björn som förvandlas till världens starkaste när han äter av farmors dunderhonung. I serien får vi även bekanta oss med den kloka sköldpaddan Skalman och den lättskrämda kaninen Lille Skutt.