• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Pettson och Findus barnkalastema

Fira födelsedagen med ett roligt Pettson och Findus kalas! Här hittar du allt du kan tänkas behöva för att duka och dekorera till kalaset med Pettson och Findus-tema.

Hur fixar man ett roligt kalas med Pettson och Findus tema?

Låt våra fina dukningstillbehör med Pettson och Findus sätta tonen för kalaset! Täck bordet med valfri duk. Duka sedan med tallrikar, muggar och servetter med motiv av Pettson och Findus. Piffa till muggarna med festliga sugrör och dekorera bordet med matchande servetter. Sedan är det dags att börja dekorera! Du kan t.ex göra dina egna ballongbuketter med gröna och gula ballonger + en folieballong med motiv av Pettson och Findus. Komplettera med honeycombs och flaggirlanger i matchande färger.

Vilka är Pettson och Findus?

Pettson och hans talande katt Findus har huvudrollerna i en barnboksserie, skriven av Sven Nordqvist. Böckerna började ges ut 1984 och det finns totalt 17 böcker om Pettson & Findus. Böckerna har översatts till 47 språk (2015) och har totalt sålts i över 13 miljoner exemplar, varav 3 miljoner exemplar på svenska. Det har också gjorts flera teaterpjäser och filmatiseringar av böckerna. Vi fick även se Pettson & Findus i 1993 års julkalender!

118 produkter

Du har sett 36 av 118 produkter